Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 150 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Husa plněná játrovou nádivkou:
1 středně velká husa (asi 2,5kg)
| 250 - 300 g husí játra
| 100 g cibule
| 20 g másla
| muškátový oříšek
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Husa plněná játrovou nádivkou:
Cibuli nasekáme nadrobno. Umytá játra nakrájíme na středně velké kousky. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme cibuli, opražíme do sklovita, přidáme játra a dusíme asi 5 minut. Osolíme, opepříme a posypeme strouhaným muškátovým oříškem. Tuto nádivku dáme do umyté a osolené husy a otvor zašijeme. Položíme na pekáč, podlijeme horkou vodou a za občasného podlévání upečeme.
Fotky receptu Husa plněná játrovou nádivkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!