Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
![2.67/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![2.67/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![2.67/10, hlasovalo 6 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![2.67/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.67/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.67/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.67/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.67/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.67/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Husa s ananasovým zelím:
800 g husích prsíček
| 600 g kyselého zelí
| 300 g ananasového kompotu (kostky)
| 100 g červené cibule
| 50 g másla
| 0,1 l kvalitního bílého vína
| 0,2 l vývaru
| bobkový list, jalovec (bobule)
| pepř, tymián, česnek, sůl
Postup přípravy receptu Husa s ananasovým zelím:
Husí prsíčka zbavíme kůže, okořeníme solí, pepřem a tymiánem. Červenou cibuli nakrájíme nadrobno, kyselé zelí propláchneme. Na rozpuštěném másle osmažíme cibuli, přidáme zelí. Pak bobkový list, jalovec a sůl, zalijeme vývarem a za občasného míchání zvolna dusíme. Potom přidáme kostky ananasu a husí prsíčka navrch a ještě 10-15 minut dusíme pod pokličkou. Prsíčka musí být na řezu růžová.
Fotky receptu Husa s ananasovým zelím:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!