Postup přípravy receptu Indický rybí guláš:
Maso z okouna opláchneme, osušíme a nakrájíme na kousky. Dvěmi lžícemi citronové šťávy ho pokapeme a osolíme.
Celer opereme a šikmo nakrájíme. Ananas necháme okapat, šťávu uchováme. Čtyři ananasová kolečka nakrájíme opět na kousky. Banány podélně rozpůlíme a zakapeme zbývající citronovou šťávou. Feferonku nakrájíme na jemná kolečka. Kešu oříšky dozlatova orestujeme.
Na pánvi rozehřejeme tuk, na kterém roztavíme slaninu. Banány a ananas orestujeme na horkém tuku a přendáme do misky.
Ryby smažíme zhruba 3 minuty. Přisypeme kari. S vývarem smícháme 5 lžic ananasové šťávy, smetanu a vše přilijeme k rybám. Přidáme celer, feferonku, zakryjeme pokličkou a vaříme asi 5 minut.
Přimícháme slaninu, banány, kešu oříšky a ananasové kousky. Okořeníme solí a kari. Na talíř dáme ananasová kolečka, přes ně navrstvíme rybí guláš.
Servírujeme ozdobené citronovými lístečky. Pokrm bude chutnat nejlépe s dušenou rýží.