Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.12. 2025
Dnes má svátek Boží hod-1.svátek vánoční
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jabkanec

fotka Jabkanec
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Jabkanec:

1/2 kg jablek  | 1 kg brambor  | 3 lžíce polohrubé mouky  | 1/2 l mléka  | 2 vejce  | 3 lžíce oleje  | 2 cibule  |  sůl  | dle chuti skořice mletá  |  moučkový cukr

Postup přípravy receptu Jabkanec:

Jablka omytá, oloupaná, zbavená jadřinců nakrájíme na čtvrtky a opečeme na pekáči nebo v misce. Oškrábané brambory nastrouháme, slijeme přebytečnou vodu a promícháme s moukou, vejci a nadrobno pokrájenou cibulkou.
Vypracované bramborové těsto rozestřeme na opečená jablka a v troubě asi hodinu pomalu pečeme do vytvoření kůrky na povrchu.
Sypeme cukrem a skořicí a podáváme teplé.


Fotky receptu Jabkanec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jabkanec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles