Použité suroviny receptu Jablečno rajčatové čatní:
500 g jablek
| 500 g rajčat
| 2 cibule
| 100 g rozinek
| 250 g cukru
| 1 lžička hořč. semínek
| 1 lžička granulovaného česneku, chili a sůl
| 1 lžička octa
Postup přípravy receptu Jablečno rajčatové čatní:
Nakrájená a oloupaná rajčata vaříme společně s nastrouhanými jablky a drobně nakrájenou cibulí. Podle potřeby podléváme vodou, aby se nám hmota nepřipalovala. Když jsou suroviny měkké přidáme rozinky, cukr, koření a povaříme ještě asi 15 min.
Nakonec přidáme ocet, ještě teplé naplníme do lahviček a zasterilujeme při 80 °C asi 20 min.
Fotky receptu Jablečno rajčatové čatní:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!