Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablenky

fotka Jablenky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Jablenky:

500 g jablek  | 1/4 l mléka  | 2 ks žloutky  | 2 ks bílky  | 2 lžíce moučkového cukru  |  prdopeč  | 5 - 6 lžic polohrubé mouky  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Jablenky:

Jablka oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Z mléka, žlotků, sněhu z bílků a prdopeče uděláme řídké těstíčko a vysypeme do něj kousky jablek. Zlehka promícháme a lžící pak tvoříme hromádky, které sázíme na pánev do rozpáleného oleje. Osmažíme je po obou stranách a ještě horké obalujeme ve skořicovém cukru.


Fotky receptu Jablenky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablenky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !