Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 21.05. 2025
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablkový koláč s ledovou tříští

fotka Jablkový koláč s ledovou tříští
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Jablkový koláč s ledovou tříští:

250 g polohrubé mouky  | 170 g másla  | špetka soli  | 6 lžic ledové tříště  | 1 kg jablek  |  šťáva z 1 citronu  | 2 lžíce cukru  | 1 lžička mleté skořice  | 2 lžíce solamylu  | 100 g rozinek  | 1 hrst sekaných vlašských ořechů

Postup přípravy receptu Jablkový koláč s ledovou tříští:

Mouku, sůl a máslo zpracujeme vidličkou na drobenku, přidáme ledovou tříšť, rychle vypracujeme těsto a rozválíme 2 placky. První vložíme do koláčové formy, poklademe plátky oloupaných jablek. Citronovou šťávu, cukr, skořici, rozinky a solamyl promícháme, dáme na jablka, posypeme ořechy, přikryjeme druhou plackou, promícháme vidličkou, okraje přimáčkneme a asi ¾ hodiny pečeme v mírnější troubě. Upečený jablkový koláč pocukrujeme, případně přelijeme citronovou polevou.


Fotky receptu Jablkový koláč s ledovou tříští:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablkový koláč s ledovou tříští
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !