Použité suroviny receptu Jáhly se zelím a uzeným masem:
250 g jáhel
| sůl
| pepř
| 1/2 l mléka
| 40 g másla
| 350 g zelí
| kousek uzeného masa
| cibule /střední/
Postup přípravy receptu Jáhly se zelím a uzeným masem:
Hlávkové zelí nakrájíme na nudličky a dáme na máslo podusit. Mezitím si nakrájíme cibulku a na ni osmahneme uzené nakrájené na kostičky. Zelí samozřejmně dusíme do měkka. Jáhly uvaříme v osoleném mléce a až jsou měkké procedíme a vmícháme je mezi hotové zelí a nakonec vmícháme i uzené na cibulce.Ještě než to dáme do trouby zapéci, tak je trošku opepříme a osolíme.
Fotky receptu Jáhly se zelím a uzeným masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!