Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jáhly se zelím a uzeným masem

fotka Jáhly se zelím a uzeným masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jáhly se zelím a uzeným masem:

250 g jáhel  |  sůl  |  pepř  | 1/2 l mléka  | 40 g másla  | 350 g zelí  |  kousek uzeného masa  |  cibule /střední/

Postup přípravy receptu Jáhly se zelím a uzeným masem:

Hlávkové zelí nakrájíme na nudličky a dáme na máslo podusit. Mezitím si nakrájíme cibulku a na ni osmahneme uzené nakrájené na kostičky. Zelí samozřejmně dusíme do měkka. Jáhly uvaříme v osoleném mléce a až jsou měkké procedíme a vmícháme je mezi hotové zelí a nakonec vmícháme i uzené na cibulce.Ještě než to dáme do trouby zapéci, tak je trošku opepříme a osolíme.


Fotky receptu Jáhly se zelím a uzeným masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jáhly se zelím a uzeným masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !