4 ks vejce
| 150 g moučkového cukru
| 1/2 dcl oleje
| 1 dcl teplé vody
| 200 g polohrubé mouky
| 1/2 ks prášku do pečiva
| Krém:
| 0,5 kg jahod (i mražené)
| 1 ks vanilkový pudink
| 250 g másla
| 150 g moučkového cukru
| čokoládová poleva
| šlehačka
Postup přípravy receptu Jahodové řezy:
Ušleháme vejce s cukrem, přidáme olej, vodu a nakonec mouku s práškem do pečiva. Upečeme piškot.
Na krém si uvaříme pudink rozmíchaný v 0,5 kg rozmixovaných jahod (mražené - necháme povolit). Pak utřeme máslo s cukrem a postupně přidáváme vychladlý pudink. Na krém čokoládovou polevu nebo kopeček šlehačky.
Fotky receptu Jahodové řezy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!