Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahodové řezy

fotka Jahodové řezy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Jahodové řezy:

4 ks vejce  | 150 g moučkového cukru  | 1/2 dcl oleje  | 1 dcl teplé vody  | 200 g polohrubé mouky  | 1/2 ks prášku do pečiva  |  Krém:  | 0,5 kg jahod (i mražené)  | 1 ks vanilkový pudink  | 250 g másla  | 150 g moučkového cukru  |  čokoládová poleva  |  šlehačka

Postup přípravy receptu Jahodové řezy:

Ušleháme vejce s cukrem, přidáme olej, vodu a nakonec mouku s práškem do pečiva. Upečeme piškot.
Na krém si uvaříme pudink rozmíchaný v 0,5 kg rozmixovaných jahod (mražené - necháme povolit). Pak utřeme máslo s cukrem a postupně přidáváme vychladlý pudink. Na krém čokoládovou polevu nebo kopeček šlehačky.


Fotky receptu Jahodové řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahodové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zlaťáky