Postup přípravy receptu Jahodový páj:
Mouku prosejeme se špetkou soli a přidáme na malé kousky nakrájenou Heru, žloutek, cukr a Ramu Cremefine. Vše dohromady zpracujeme na hladké vláčné těsto. Zabalíme ho do potravinářské fólie a necháme v chladničce asi 30 minut odležet. Pak rozválíme na kulatý plát a vyložíme jím pájovou formu o průměru 30 cm. Povrch těsta propícháme vidličkou, položíme na něj alobal a zatížíme ho bílými fazolemi, aby těsto příliš nevyběhlo. Předpékáme při 200°C asi 15 minut. Mezitím uvaříme z mléka, cukru a pudinkového prášku hustý krém, který necháme za stálého míchání mírně vychladnout, pak vmícháme tvaroh smíchaný s bílkem a vanilkovým cukrem. Z předpečeného korpusu opatrně odstraníme alobal s fazolemi, nalijeme na něj tvarohovou náplň a dopečeme při 180°C asi 20 minut. Necháme vychladnout ve formě. Na vychladlý povrch páje rozložíme jahody nakrájené na plátky a potřeme dortovým želé připraveným podle návodu na obale. Necháme v chladničce odležet asi 2 hodiny.