Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 12.06. 2025
Dnes má svátek Antonie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játra na čínský způsob

fotka Játra na čínský způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Játra na čínský způsob:

100 g hovězích jater  | 10 ks pórků  | 1 lžička Maizeny  | 1 dl bílého vína  | 1 dl mléka  | 2 lžíce sójové omáčky  | 50 g másla  | špetka soli  | špetka pepře

Postup přípravy receptu Játra na čínský způsob:

Játra nakrájíme na kostičky, dáme do misky a zalijeme mlékem. Necháme asi 30 minut v mléce. Víno, sójovou omáčku a Maizenu v misce zamícháme a játra vyndáme z mléka a vložíme do vína, sójové omáčky a Maizeny. Necháme je namočené v této směsi zhruba 10 minut. Na pánvi si rozpustíme máslo, nakrájíme pórky na kolečka a orestujeme na pánvi na rozpuštěném másle. Poté přidáme játra bez směsi a orestujeme. Poté zalijeme směsí z vína a dusíme doměkka. Poté opepříme a osolíme. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Játra na čínský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra na čínský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles