Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játra na pomerančích

fotka Játra na pomerančích
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Játra na pomerančích:

500 g jater  | 200 ml 100% pomerančového džusu  | 200 ml smetany na šlehání nebo Ramy Cremefine ke šlehání  | 1 ks pomeranče  | 1 špetku mouky nebo jíšky

Postup přípravy receptu Játra na pomerančích:

Velice jednoduchý, celkem rychlý a hlavně výborný recept. Každý, kdo má rád maso na sladko, si užije.
Očištěná a nakrájená játra zprudka osmahneme na oleji, poté zalijeme džusem a necháme asi 20 minut dusit. Zalijeme smetanou a zahustíme. Mezitím si očistíme pomeranč od slupky a bílých blanek. Měla by zůstat jen dužina, kterou nakrájíme na menší dílky. Po sundání hotové omáčky z plotny vmícháme pomerančovou dužinu. Už nevaříme.
Podávat můžete s rýží, těstovinami či brambory.


Fotky receptu Játra na pomerančích:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra na pomerančích
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !