400 g vepřových jater
| 1 lžička máčeného škrobu
| sůl
| 3 lžíce oleje
| 1 pórek
| 50 g paprikového lusku
| 1 malá cibule
| 50 g konzervovaného bambusu
| 100 g pražených mandlí
| půl šálku hovězího vývaru
| 2 lžíce sójové omáčky
| půl lžičky Glutasolu
| 1 lžíce zázvorového vína
| špetka cukru
| špetka soli
| půl lžičky octa
Postup přípravy receptu Játra s mandlemi:
Opraná vepřová játra nakrájená na tenké plátky mírně osolíme a obalíme v máčeném škrobu.
Připravíme si na kostičky nakrájený pórek, paprikový lusk, cibuli, plátky bambusových výhonků a loupané pražené mandle. Játra v rozpáleném oleji osmahneme a po chvilce přidáme připravenou zeleninu a mandle. Vše dobře promícháme, zalijeme trochou vývaru a na mírnějším ohni dochutíme sójovou omáčkou, Glutasolem, zázvorovým vínem, cukrem a trochou octa.
Fotky receptu Játra s mandlemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!