Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.08. 2025
Dnes má svátek Otakar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játrové karbanátky s vínovou omáčkou

fotka Játrové karbanátky s vínovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Játrové karbanátky s vínovou omáčkou:

400 g vepřových jater  | 150 g strouhanky  | 2 vejce  |  pepř  |  petrželová nať  | 1 rozdrcený hřebíček  | 250 ml bílého vína  | 50 g tuku  | 2 lžíce hladké mouky  | 50 g rajčatového protlaku  | 20 g cukru

Postup přípravy receptu Játrové karbanátky s vínovou omáčkou:

Játra pomeleme, přidáme vejce, strouhanku, 50 ml vína, pepř, zelenou nať a hřebíček. Maso promícháme a necháme odležet. Z masy tvoříme karbanátky, které vypražíme.
Na rozehřátém tuku chvíli pražíme mouku, zalijeme vínem, osolíme, přidáme protlak, cukr, dle potřeby vodu, promícháme a povaříme.
Karbanátky přelijeme omáčkou, podáváme s pečivem.


Fotky receptu Játrové karbanátky s vínovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játrové karbanátky s vínovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles