Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jazyk s houbovou omáčkou

fotka Jazyk s houbovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jazyk s houbovou omáčkou:

1 kg hovězího jazyka  | 200 g kořenové zeleniny  | 100 g másla  | 80 g hladké mouky  | 250 g hříbků  | 150 g ogurtu nebo zakysané smetany  |  sůl, kmín a mletý pepř

Postup přípravy receptu Jazyk s houbovou omáčkou:

Jazyk vložíme do vody, osolíme, přidáme koření a vaříme asi 2 hodiny. Pak přidáme kořenovou zeleninu a zvolna vaříme. Po uvaření jazyk vyjmeme, ve studené vodě oloupeme a nakrájíme na plátky. Omáčku připravíme osmažením cibule na másle, zasypeme moukou a zalijeme vývarem z jazyka. Přidáme krájené kousky hub, dobře povaříme a vlijeme odvar ochucený jogurtem. Dále nevaříme. Plátky jazyka podáváme s omáčkou a bramborem.


Fotky receptu Jazyk s houbovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jazyk s houbovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles