Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jednoduchý jablečný štrůdl

fotka Jednoduchý jablečný štrůdl
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Jednoduchý jablečný štrůdl:

500 g hladké mouky  | 1 100% rostlinný tuk (např. omega)  | 2 dcl vody  |  jablka, skořicový a vanilkový cukr

Postup přípravy receptu Jednoduchý jablečný štrůdl:

Změklý tuk nastrouháme do těsta, přidáme vodu, vypracujeme těsto. Vyválíme, plníme nastrouhanými jablky, posypeme skořicovým a vanilkovým cukrem, zabalíme, potřeme rozšlehaným vajíčkem a pečeme asi na 200 stupňů. Těsto je úžasne jednoduché, nenáročné na suroviny a hezky lístkuje.


Fotky receptu Jednoduchý jablečný štrůdl:

Jednoduchý jablečný štrůdl
Jednoduchý jablečný štrůdl
Jednoduchý jablečný štrůdl
Jednoduchý jablečný štrůdl
Jednoduchý jablečný štrůdl
Jednoduchý jablečný štrůdl
Jednoduchý jablečný štrůdl
Jednoduchý jablečný štrůdl
Jednoduchý jablečný štrůdl
Jednoduchý jablečný štrůdl
Jednoduchý jablečný štrůdl
Jednoduchý jablečný štrůdl
Jednoduchý jablečný štrůdl
Jednoduchý jablečný štrůdl
Fotky vložil: mikaji,Natural,Vlamape,iris,hlouskova,Dadulina 
Hodnocení receptu Jednoduchý jablečný štrůdl
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !