Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí sekaná

fotka Jehněčí sekaná
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí sekaná:

200 g mletého jehněčího masa  |  200 g čerstvého špenátu  |  100 g uzeného masa  |  50 g slaniny  |  4 rohlíky  |  150 ml mléka  |  1 cibule  |  2 lžíce krupice  |  4 vejce  |  špetka muškátového květu  |  sůl, pepř  |  podle potřeby strouhanka

Postup přípravy receptu Jehněčí sekaná:

Proprané listy špenátu spaříme ve vroucí vodě a necháme okapat. Rohlíky nakrájíme na kostičky a dáme do mísy. Zalijeme je vlažným mlékem a necháme nasáknout. Slaninu a uzené maso nakrájíme na malé kostičky. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Do mísy s rohlíky přidáme krupici, vejce, mleté jehněčí maso, uzené, slaninu, cibuli a špenát. Směs osolíme a opepříme a přidáme muškátový květ. Propracujeme. Připravenou hmotu zahustíme podle potřeby strouhankou a vymodelujeme z ní šišku. Sekanou pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 45 - 50 minut.


Fotky receptu Jehněčí sekaná:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí sekaná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !