Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.02. 2025
Dnes má svátek Lumír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jelen na pepři

fotka Jelen na pepři
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jelen na pepři:

1,5 kg jeleního masa  | 2 stroužky česneku  | 3 cibule  | dle chuti: tymián a rozmarýn  | 100 ml brandy  | 100 ml olivového oleje  | 50 g špeku  | 1 lžice raj. protlaku  | 1/2 lžíce červeného vína  | dle chuti: sůl a pepř  | 1 brusinkový kompot

Postup přípravy receptu Jelen na pepři:

Maso nakrájíme na kostky, česnek a cibuli na drobno. Maso, česnek, cibuli, tymian, rozmarýn, brandy a olivový olej smícháme, přikryjeme a necháme min. 12 hodin marinovat v ledničce. Špek nakrájíme na malé kostky a osmažíme. Maso vyndáme z marinády a přidáme ke špeku a opečeme. Přidáme raj. protlak, opět opečeme a přidáme červené víno, zbytek marinády a přikryté vaříme 1 1/2-2 hodiny. Ochutíme solí a pepřem a podle chuti múžeme přidat i trochu brusinkového kompotu. Podávame s těstovinami nebo knedlíkem, červeným zelím, jedlými kaštany a púlkou hrušky (z hruškového kompotu), na kterou dáme trochu brusinkového kompotu.




Fotky receptu Jelen na pepři:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelen na pepři
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !