Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jelení plec na slanině

fotka Jelení plec na slanině
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jelení plec na slanině:

500 g jelení plece  | 2 lžíce červeného vína  | 2 lžíce oleje  | 1 malá cibule  | 50 g slaniny  | 20 g másla  |  pepř  |  sůl  |  hladká mouka  |  citronová šťáva

Postup přípravy receptu Jelení plec na slanině:

Očištěnou jelení plec svážeme bílou nití do tvaru válečku, pokapeme olejem a citronovou šťávou a uložíme nejméně na den do chladničky. Před přípravou maso osušíme, obalíme v mouce a vložíme do malého kastrolku. Pokryjeme je plátky cibule, potom tenkými plátky slaniny, zalijeme marinádou a upečeme v mírně vyhřáté troubě doměkka. Při pečení je podléváme vodou a poléváme šťávou. Podáváme s dušenou rýží a rybízovým kompotem.


Fotky receptu Jelení plec na slanině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelení plec na slanině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !