Použité suroviny receptu Jelení roštěnka na kaparech:
4 roštěnky
| dle chuti: sůl a pepř
| 2 lžičky hořčice
| 30 g slaniny
| 1 cibule
| 1 lžíce mouky
| 40 g kaparů
| 2 dl kysané smetany
| dle chuti: citrónová šťávy a cukr
Postup přípravy receptu Jelení roštěnka na kaparech:
Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a na okrajích nařízneme. Na pánvičce osmahneme najemno nakrájenou slaninu a cibuli. Po zpěnění cibulky a slaniny přidáme roštěnky. Poté vše zalijeme trochou vody, přidáme hořčici a kapary. Za občasného podlévání dusíme doměkka. Po změknutí maso vyjmeme a do šťávy nalijeme smetanu s moukou. Řádně povaříme, dochutíme solí, špetkou cukru a citrónovou šťávou. Maso polijeme touto omáčkou a podáváme s houskovým knedlíkem.
Fotky receptu Jelení roštěnka na kaparech:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!