Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemné banánové bochánky

fotka Jemné banánové bochánky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Jemné banánové bochánky:

140 g polohrubé mouky  | 75 g pšeničných klíčků  | 1/2 lžičky soli  | 60 g lískových oříšků  | 1 1/2 lžičky pr. do pečiva  | 125 g másla  | 1 vejce  | 100 g cukru  | 1 van. cukr  | 300 g banánů  | dle potřeby: tuk na vymazání  | dle potřeby: moučkový cukr na posypání

Postup přípravy receptu Jemné banánové bochánky:

Do mísy dáme mouku, pšeničné klíčky, lískové oříšky, prášek do pečiva, sůl a promícháme. Tuk, celé vejce, cukr a vanilkový cukr ušleháme elektrickými metlami do pěny. Banány oloupeme a vidličkou pečlivě rozmělníme.
Do vaječné hmoty přidáme banány a pak po částech zamícháme moučnou směs. Formičky na košíčky lehce vymastíme a do 3/4 naplníme těstem. V předehřáté troubě (200 °C) pečeme bochánky přibližně 15–20 minut.
Hotové bochánky vyndáme z trouby a ponecháme ještě 10 minut ve formičkách. Potom je vyklopíme a na mřížce necháme vychladnout. Před podáváním posypeme cukrem.


Fotky receptu Jemné banánové bochánky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemné banánové bochánky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !