Použité suroviny receptu Jemné pařížské řezy s polevou:
250 g cukru
| 125 g hery
| 4 lžíce kakaa
| citr. kůra
| 250 g polohr. mouky
| 3 vejce
| 250 ml mléka
| 1 prdop
| poleva
| 125 g hery rozpuštěné
| 3 lžíce kakaa
| 200 g cukru
| 1 vejce
| mleté ořechy
Postup přípravy receptu Jemné pařížské řezy s polevou:
Heru, cukr, vejce, citronovou kůru a kakao ušleháme. Pak přidáme mouku, mléko a celý prášek do pečiva. Těsto rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný pekáč. Suroviny na polevu ušleháme, rozetřeme na upečené řezy a posypeme mletými ořechy.
Fotky receptu Jemné pařížské řezy s polevou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!