Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.09. 2024
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemné vepřové na žampionech

fotka Jemné vepřové na žampionech
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Jemné vepřové na žampionech:

600 g vepřového masa  | 500 g žampionů  | 2 lžíce másla  | 150 ml vývaru  | 300 ml smetany  | dle chuti: sůl, pepř a zelená petrželka

Postup přípravy receptu Jemné vepřové na žampionech:

Očištěné žampiony nakrájíme na plátky. Vepřové nakrájíme na nudličky a míchajíce ho osmažíme na rozpáleném másle. Poté přidáme vývar a spolu dusíme pět minut. K vepřovému přidáme nakrájené žampiony, vlijeme smetanu, osolíme, opepříme a povaříme do deseti minut. Toto vepřové na žampionech podáváme pokud možno s těstovinami a posypané petrželkou.


Fotky receptu Jemné vepřové na žampionech:

Jemné vepřové na žampionech
Jemné vepřové na žampionech
Jemné vepřové na žampionech
Jemné vepřové na žampionech
Jemné vepřové na žampionech
Jemné vepřové na žampionech
Jemné vepřové na žampionech
Jemné vepřové na žampionech
Jemné vepřové na žampionech
Jemné vepřové na žampionech
Fotky vložil: zdenka69,uznevim,damami,IB60,filipi,Nandiči 
Hodnocení receptu Jemné vepřové na žampionech
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !