Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jemný boršč

fotka Jemný boršč
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jemný boršč:

2 L vody  | 10 dkg anglické slaniny  | 1 pár klobás  | 15 dkg moravského uzeného  | 1 velká cibule  | 2 stroužky česneku  | 3 brambory  | 1 petržel  | 1 mrkev  | 1 porek  | 2 rajčata  | 10 dkg hrášku  | 1 malá sklenička sterilované červené řepy  | 1 kostka hovězího bujonu  |  sůl  |  pepř  |  majoránka  |  bazalka  |  tymián  |  šafrán

Postup přípravy receptu Jemný boršč:

Slaninu, uzené a klobásu nakrájíme na kostičky, zeleninu a brambory na malé kousky, cibuli, porky a rajčata na kolečka, česnek utřeme se solí. Do velkého hrnce dáme rozškvařit slaninu, na ní osmahneme cibuli a česnek, přelijeme vodou, přidáme klobásu, uzené, červenou řepu bez nálevu, brambory a koření. Polévku vaříme do změknutí surovin, pak dochutíme bujonem, nakrájenou petrželkou a povaříme.


Fotky receptu Jemný boršč:

Jemný boršč
Fotky vložil: uznevim 
Hodnocení receptu Jemný boršč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Šperky