Vložil: | popocatepe |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Ježci ze sekané:
7 natvrdo uvařených vajec
| 21 kuliček černého pepře
| 10 špaget nalámaných na kousky
| 250 g mletého masa
Postup přípravy receptu Ježci ze sekané:
Vejce uvaříme na tvrdo, vychladlé rozpůlíme a vyjmeme žloutek. Jamky naplníme masovou náplní a půlky vajec přilepíme k sobě. Takto připravená vejce obalíme mletým masem a vytvarujeme do podoby ježka. Na hřbet napícháme hobliny ze špaget, pepř použijeme na očička a čumaček. Pečeme v pekáčku, který přiklopíme nebo přikryjeme alobalem. Po 25 mimutách odkryjeme a asi 5 minut necháme dopéct. Podáváme s bramborem a zelím.
Fotky receptu Ježci ze sekané:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!