Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ježci ze sekané

fotka Ježci ze sekané
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ježci ze sekané:

7 natvrdo uvařených vajec  | 21 kuliček černého pepře  | 10 špaget nalámaných na kousky  | 250 g mletého masa

Postup přípravy receptu Ježci ze sekané:

Vejce uvaříme na tvrdo, vychladlé rozpůlíme a vyjmeme žloutek. Jamky naplníme masovou náplní a půlky vajec přilepíme k sobě. Takto připravená vejce obalíme mletým masem a vytvarujeme do podoby ježka. Na hřbet napícháme hobliny ze špaget, pepř použijeme na očička a čumaček. Pečeme v pekáčku, který přiklopíme nebo přikryjeme alobalem. Po 25 mimutách odkryjeme a asi 5 minut necháme dopéct. Podáváme s bramborem a zelím.


Fotky receptu Ježci ze sekané:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ježci ze sekané
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles