Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jidáše a skořicoví ježci

fotka Jidáše a skořicoví ježci
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Jidáše a skořicoví ježci:

250 ml mléka  | 500 g poloh.mouky  | 70 g krup.cukru  | 30 g droždí  | 2 žloutky  | 100 g másla  | sůl  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Jidáše a skořicoví ježci:

Já toto všechno naházím do pekárny kromě jednoho vejce, to je na potření. Nastavím program těsto a nechám zpacovat. Potom si z tšsta ukrajuji kousky, které vyvalím na hada asi 20 cm dlouhého a roluji do spirály. Dám na plech, pomažu vajíčkem. Z tohoto těsta vyválím plát posypu skořicí a vanil. cukrem, stočím jako závin a rozkrájím na 2 cm kousky. Na plechu pomažu vajíčkem a dám péct při 160°C asi 20 minut.


Fotky receptu Jidáše a skořicoví ježci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jidáše a skořicoví ježci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !