Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jugoslávský závitek

fotka Jugoslávský závitek
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jugoslávský závitek:

400 g mletého masa  | 4 lžíce sádla  | 2 cibule  | 1 vejce  | 1 lžíce rýže  | 1 lžíce hladké mouky  | 1 lžička papriky  | listy vinné révy  | pepř, sůl,  | 1 bílý jogurt

Postup přípravy receptu Jugoslávský závitek:

Na části sádla zpěníme cibuli, přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a bez podlévání podusíme. Potom přidáme spařenou rýži a vejce. Mladé listy vinné révy opereme, spaříme a necháme okapat. Potom urovnáme vždy několik listů na sebe, položíme do nich náplň a zabalíme závitky. Uzavřené závitky urovnáme do zapékací misky nebo pekáčku těsně vedle sebe, podlijeme je vodou nebo vývarem, aby byly ponořeny a dusíme asi 3/4 hodiny v troubě. Ze sádla a mouky připravíme jíšku, přidáme papriku, zalijeme vodou a povaříme na řidší omáčku. Omáčkou zalijeme závitky dopečeme a podáváme. Před podáváním na každý závitek přidáme bílý jogurt. Vhodnou přílohou je chléb.


Fotky receptu Jugoslávský závitek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jugoslávský závitek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !