Postup přípravy receptu Kachní pánev s papájou:
Čínské zelí očistíme, umyjeme a nakrájíme na si 2,5 cm široké pruhy. Papáju rozpůlíme a odstraníme jádra. Poloviny papáji oloupeme a dužinu nakrájíme na kostky.
Z kachních prsíček odstraníme kůži, maso nakrájíme na 1/2 cm tenké proužky a pokapeme sojóvou omáčkou. Potom ho přikryjeme a marinujeme asi 10 minut. Limetky vymačkáme.
Na pánvičce ve dvou lžících oleje pražíme na malém plameni kešu oříšky. Až získají zlatohnědou barvu, tak je z pánve odstraníme.
Cukr a 4-5 lžic šťávy z limetek rozpouštíme při nízké teplotě v pávni, až má směs zlatohnědou barvu. Přidáme kostky papáji a asi 2 minuty necháme při nízké teplotě a za stálého míchání kvasit.
V druhé pánvi zahřejeme zbývající olej, přidáme kachní maso a za stálého míchání při vysoké teplotě smažíme asi 2 minuty. Poté ho vyjmeme.
Zmírníme teplotu a přidáme čínské zelí. Při střední teplotě ho krátce dusíme. Přidáme maso a kešu ořechy, osolíme, opepříme, přidáme trochu směsi z limetek. Společně děláme ještě 3 minuty a můžeme servírovat.