Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 12.09. 2025
Dnes má svátek Marie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kaltoun

fotka Kaltoun
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kaltoun:

podle potřeby drůbeží drůbky (hlava, křídla, krk, srdce. žaludek)  | 100 g kořenové zeleniny  | 30 g hladké mouky  | 30 g tuku  | 40 g nudlí  |  pažitka, muškátový květ, sůl  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Kaltoun:

Očištěné drůbky vaříme v osolené vodě do měkka, potom vyjmeme, vykostíme a rozkrájíme nadrobno. Sekanou cibuli zpěníme na tuku, přisypeme mouku a za stálého míchání usmažíme světlou jíšku. Zalijeme ji vývarem z drůbků, dobře rozmícháme, přidáme očištěnou pokrájenou kořenovou zeleninu a uvaříme za občasného zamíchání zeleninu do měkka. Nakonec vložíme do polévky pokrájené maso, osolíme, okořeníme muškátovým květem a zavaříme nudle. Do hotové polévky přidáme sekanou pažitku.


Fotky receptu Kaltoun:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kaltoun
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !