Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 01.12. 2025
Dnes má svátek Iva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kaltoun

fotka Kaltoun
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kaltoun:

podle potřeby drůbeží drůbky (hlava, křídla, krk, srdce. žaludek)  | 100 g kořenové zeleniny  | 30 g hladké mouky  | 30 g tuku  | 40 g nudlí  |  pažitka, muškátový květ, sůl  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Kaltoun:

Očištěné drůbky vaříme v osolené vodě do měkka, potom vyjmeme, vykostíme a rozkrájíme nadrobno. Sekanou cibuli zpěníme na tuku, přisypeme mouku a za stálého míchání usmažíme světlou jíšku. Zalijeme ji vývarem z drůbků, dobře rozmícháme, přidáme očištěnou pokrájenou kořenovou zeleninu a uvaříme za občasného zamíchání zeleninu do měkka. Nakonec vložíme do polévky pokrájené maso, osolíme, okořeníme muškátovým květem a zavaříme nudle. Do hotové polévky přidáme sekanou pažitku.


Fotky receptu Kaltoun:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kaltoun
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !