Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kančí hřbet

fotka Kančí hřbet
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kančí hřbet:

10 jalovčinek  | 1 1/2 kg kančího hřbetu  |  špetka soli  |  špetka sladké červené papriky  | 2 lžíce oleje  | 100 g plátků prorostlé slaniny  | 8 hřebíčků  | 1 lžíce mouky  | 1/4 l trpké jablečné šťávy  | 1/4 l masového nebo zvěžinového vývaru  | 4 lžíce brusinkového džemu  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Kančí hřbet:

Jalovčinky necháme 5 minut nabobtnávat ve vodě. Maso vypereme, osušíme, odstraníme šlachy a odblaníme. Potřeme solí a paprikou. Troubu vyhřejeme na 200 stupňů. Maso prudce opečeme na oleji na sporáku, obložíme slaninou a propícháme hřebíčky. Přilijeme jalovčinky i s vodou, v které nabobtnávaly. Maso dále pečeme v trobě 1 hodinu na druhé příčce. Smícháme mouku s jablečnou šťávou. Hotové maso vyjmeme ze slaniny a necháme odpočívat 15 minut ve vypnuté troubě. Výpek zředíme vývarem, přidáme jablečnou šťávu a přivedeme za stálého míchání k varu. Přidáme brusinky. Omáčku ochutíme solí a pepřem a povaříme ještě 5 minut.


Fotky receptu Kančí hřbet:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kančí hřbet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !