Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kančí huspenina

fotka Kančí huspenina
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Kančí huspenina:

1200 g kančí pečeně s kostí  | dle potřeby sůl  | 4 lžíce červeného pepře  | 2 ks velké cibule  | 2 ks bobkového listu  | 200 g slaniny  | 2 plátky želatiny  | 3 lžíce ginu

Postup přípravy receptu Kančí huspenina:

Kančí pečeni očistíme a vložíme do osolené vody. Přidáme 2 lžíce pepře, bobkové listy, nadrobno nasekanou cibuli a na kostičky nakrájenou slaninu. Maso zvolna vaříme, dokud není měkké. Želatinu necháme nabobtnat ve studené vodě. Maso vyjmeme z hrnce, a když trochu zchladne, vykostíme ho a nakrájíme na kousky. Vývar scedíme a zredukujeme na půl litru tekutiny. Do horkého, ale ne vařícího vývaru vložíme vymačkanou želatinu a necháme ji rozpustit. Vmícháme gin, zbylý pepř a nakrájené maso. Směs rovnoměrně rozprostřeme do paštikové formy a uhladíme. Huspeninu necháme v chladu ztuhnout.


Fotky receptu Kančí huspenina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kančí huspenina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !