Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kančí maso na víně s medem

fotka Kančí maso na víně s medem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kančí maso na víně s medem:

1 kančí kýta  | 6 lžic drceného kmínu  | dle chuti: sůl  | Omáčka:  | 1 celer  | 6 lžic medu  | 1 dl oleje  | 0,5 dl bílého vína  | 50 g piniových oříšků  | 1 lžička římského kmínu  | dle chuti: šafrán, máta, tymián a saturejka

Postup přípravy receptu Kančí maso na víně s medem:

Očištěnou kančí kýtu naložíme do soli a kmínu. Necháme v lednici jeden den odležet. Pak kýtu upečeme doměkka, těsně před dopečením poléváme omáčkou a podáváme.
Omáčka: nadrobno nakrájený celer osmahneme na oleji. Přidáme šafrán a zalijeme vínem. Dokořeníme, přidáme med a vaříme 20 minut. Omáčku scedíme a přisypeme opražená piniová jádra.



Fotky receptu Kančí maso na víně s medem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kančí maso na víně s medem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !