Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kantonská játra

fotka Kantonská játra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kantonská játra :

200 g vepřových jater  | 1 bílek a okurek  | 100 g celeru  | 1 lžička škrobu  | 1 lžíce sójové omáčky  | 2 lžíce oleje  | špetka cukru, pepře a soli

Postup přípravy receptu Kantonská játra :

Játra nakrájíme na dlouhé nudličky, přidáme bílek, sůl, pepř, sójovou omáčku a škrob. Dobře promícháme a vsypeme do pánve do horkého tuku. Zamícháme až po opečení do zlatova. Přisypeme cukr, kousky celeru a cibulky, osmažíme za stálého míchání, podlijeme asi 1 dl vody, povaříme, dochutíme a podáváme s rýží.


Fotky receptu Kantonská játra :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kantonská játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !