Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr dušený v kyselém zelí

fotka Kapr dušený v kyselém zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kapr dušený v kyselém zelí:

1 kg vykostěného kapra  |  citronová šťáva  |  sůl  | 100 g uzené slaniny  | 1 cibule  |  olej  | 500 g kyselého zelí  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | 1 lžička mleté papriky  | 100 ml bílého vína  | 100 ml masového bujonu  |  pepř

Postup přípravy receptu Kapr dušený v kyselém zelí:

Rybu omyjeme, nakrájíme na porce, pokapeme citronovou šťávou rozmíchanou se solí a necháme na chladném místě hodinu odležet. Slaninu nakrájenou na drobné kostky opražíme, přidáme cibuli, trošku oleje, opražíme a vmícháme nakrájené zelí. Přidáme protlak, mletou papriku, promícháme, podlijeme vínem, bujonem a dusíme doměkka. Rybu opepříme, na oleji z obou stran opečeme, vložíme do zelí a udusíme doměkka. Během dušení rybu obracíme. Podáváme s opekanými brambory.


Fotky receptu Kapr dušený v kyselém zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr dušený v kyselém zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !