Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.10. 2025
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr na ruský způsob

fotka Kapr na ruský způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Kapr na ruský způsob:

600 g očištěného kapra  | 120 g másla  |  sůl,  |  citron  | 150 g eidamu  | 400 g ve slupce uvařených brambor  | 100 ml bílého vína  |  rybí vývar  | 30 g hladké mouky  | 100 ml rybího vývaru  | 200 ml sladké smetany  |  sůl  | 40 g másla

Postup přípravy receptu Kapr na ruský způsob:

Omytou a osušenou rybu nakrájíme na porce, vložíme do máslem vymazané mísy, zalijeme vínem, pokapeme šťávou a přikryté udusíme v troubě doměkka. Podle potřeby rybu podlijeme vývarem.
Na udušenou rybu uložíme na kolečka nakrájené brambory, osolíme, zalijeme omáčkou, posypeme sýrem, pokapeme máslem a chvíli zapečeme.
Omáčku připravíme z másla, na kterém opražíme mouku, přilijeme vývar, smetanu, sůl a chvíli povaříme.
Podáváme s brambory.


Fotky receptu Kapr na ruský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr na ruský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !