Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr na žampiónech s paprikou

fotka Kapr na žampiónech s paprikou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kapr na žampiónech s paprikou:

4 porce kapra  | 3 stroužky česneku  | 20 g slaniny  | 100 g žampiónů  | 1 cibule  | 1 lžička vegety  |  olej nebo tuk na smažení  | 2 lžičky mleté papriky  |  sůl

Postup přípravy receptu Kapr na žampiónech s paprikou:

Porce kapra osolíme a silně potřeme oloupaným a prolisovaným česnekem, obalíme v hladké mouce smíchané se sladkou paprikou a necháme odležet asi hodinu. Pak na tuku nebo oleji kapra usmažíme ze všech stran dozlatova. Usmažené porce uložíme do tepla.

Na pánvi, ve které jsme kapra smažili, rozpustíme jemně nakrájenou slaninu a zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme na plátky nakrájené žampióny, osolíme, přidáme mletou papriku a vegetu a vše podusíme asi 8 minut. Na talíř položíme porce smaženého kapra, navršíme na něj žampiónovou směs a ozdobíme několika listy hlávkového salátu. Podáváme s vařenými bramborami.


Fotky receptu Kapr na žampiónech s paprikou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr na žampiónech s paprikou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !