Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.10. 2024
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr pečený s jablky a křenem

fotka Kapr pečený s jablky a křenem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kapr pečený s jablky a křenem :

800 g kapra  | 100 ml oleje  | 250 g jablek  | 100 g čerstvého křenu  | 3 lžíce citrónové šťávy  | 60 dkg strouhanky  | 100 ml bílého vína  |  špetku soli

Postup přípravy receptu Kapr pečený s jablky a křenem :

Kapra naporcujeme, osolíme a dáme do pekáčku. Na porce navršíme nastrouhaný křen a oloupaná na plátky nakrájená jablka, pokapeme citrónovou šťávou, přelijeme vínem a necháme v lednici odležet tak 5 hodin. Pak porce vyndáme, obalíme ve strouhance a zvolna smažíme na oleji dozlatova. K hotovým porcím přidáme křen s jablky a šťávou ve které byl kapr naložený a společně dopečeme. Při podávání navršíme na rybu jablka s křenem.


Fotky receptu Kapr pečený s jablky a křenem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr pečený s jablky a křenem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !