Vložil: | Ivuna |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kapr po bulharsku:
4 porce kapra
| 60 g másla
| 2 ks zelené papriky
| 1 ks cibule
| 3 ks rajčata
| 1 lžíce sladké papriky
| trochu hladké mouky
| 1 dcl smetany
| sůl
Postup přípravy receptu Kapr po bulharsku:
Na vymazené dno zapékací misky nebo pekáče dáme pokrájené papriky, kolečka cibule, čtvrtky rajčat a proužky slaniny. Navrch položíme osolené porce kapra, které jsme protáhli paprikou, rozmíchanou s moukou. Zalijeme smetanou a pečeme v troubě doměkka. Kapra po bulharsku podáváme s bramborem.
Fotky receptu Kapr po bulharsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!