Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr po labužnicku

fotka Kapr po labužnicku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Kapr po labužnicku:

4 porce kapra  | 100 g oleje  | 30 g másla  | 100 ml bílého vína  | 80 g pokrájených žampionů  |  citron  | 125 ml šlehačky  |  sůl  |  worcesterová omáčka

Postup přípravy receptu Kapr po labužnicku:

Porce ryby osušíme, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 2 min. odležet. Zatím podusíme na másle žampiony. Na rozpáleném oleji opékáme po každé straně asi 8 min. porce kapra dočervena. Přidáme žampiony, bílé víno, sůl, worcester a šlehačku. Vše krátce podusíme. Příloha - vařené brabbory.


Fotky receptu Kapr po labužnicku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr po labužnicku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Štístko