Použité suroviny receptu Kapr s bylinkovou omáčkou :
4 porce kapra
| 2 lžíce oleje
| na omáčku:
| 20 g másla
| 1/2 cibule
| 1 lžíce hladké mouky
| 200 ml mléka
| sůl
| bílý pepř
| bazalka
| citron
Postup přípravy receptu Kapr s bylinkovou omáčkou :
Porce kapra osolíme, zakapeme citronovou šťávou a na rozehřátém oleji opečeme na pánvi. Uchováme v teple. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Zředíme ji mlékem na bešamel. Přidáme bílý pepř a najemno nasekané bylinky. Dobře povaříme a teplou omáčkou přeléváme porce kapra. Podáváme s bramborami.
Fotky receptu Kapr s bylinkovou omáčkou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!