Použité suroviny receptu Pangas v koprové košilce:
1 kg filety z pangase
| 2 lžíce instatní jíška
| 1 kus kopru
| dle chuti: koření na ryby
| 1 lžíce másla
| 500 g mražená kukuřice
| 2 lžíce olivový olej
| 250 ml smetana ke šlehání
Postup přípravy receptu Pangas v koprové košilce:
Filety z pangase (čerstvé jsou lepší než mražené) posypeme kořením na ryby. Na pánvi rozpustíme máslo a olivový olej, na kterém filety opečeme (max 3 minuty z každé strany - ryba nesmí být syrová ani se nesmí rozpadat). Hotové kousky pangase vyndáme a do pánve přilijeme smetanu a přidáme kukuřici, ochutíme kořením na ryby dle libosti. Omáčku přivedeme k varu a lehce zahustíme instantní jíškou. Provaříme asi 3 minuty a nakonec přidáme kopr (klidně hrst, ale musí být čerstvý, na sterilovaný zapomeňte!). Nakonec do omáčky opatrně vložíme pangase, počkáme až se "obleče" do smetanové košilky a co nejrychleji směs přestáváme zahřívat.
Fotky receptu Pangas v koprové košilce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!