Vložil: | Ivuna |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kapr s červeným vínem:
6 stejných porcí kapra
| 2 hrnky červeného vína
| 1 cibule
| 1 bobkový list
| 1 lžíce citronové šťávy
| sůl dle chuti
| špetka krupicového cukru
| hrst vypeckovaných oliv
Postup přípravy receptu Kapr s červeným vínem:
Porce kapra pokapame citronovou šťávou a osolíme. V širokém kastrolu svaříme krátce červené víno s bobkovým listem, špetkou cukru a drobně pokrájenou cibulí, sejmeme z ohně a poskládáme do něj porce ryby. Ty pak na velmi mírném ohni dusíme asi 20 minut. Potom je opatrně položíme na ohřátou mísu, přelijeme procezenou šťávou a posypeme sekanými olivami.Podáváme se smaženými brambory.
Fotky receptu Kapr s červeným vínem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!