Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 15.10. 2024
Dnes má svátek Tereza
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr se zázvorovou omáčkou

fotka Kapr se zázvorovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kapr se zázvorovou omáčkou:

1200 g řízků z kapra  | 2 oloupaná rajčata  | 2 cibule (šalotky)  | 1 lžíce čerstvého zázvoru  | 1 dl vinného octa  | 1 dl světlé sójové omáčky  | 3 lžíce cukru  | 1 malá feferonka  | 4 lžíce olivového oleje  | 1 stroužek česneku  |  sůl

Postup přípravy receptu Kapr se zázvorovou omáčkou:

Porce ryby omyjeme, osušíme, šikmo nařízneme a prosolíme. Rozložíme je do vymazaného pekáčku a v troubě vyhřáté na 150 stupňů Celsia pečeme dozlatova asi 20 minut. Mezitím zpěníme na pánvi na oleji nakrájenou šalotku a česnek. Zvýšíme teplotu a přidáme vinný ocet, sójovou omáčku, cukr, rozdrcenou feferonku a plátky zázvoru. Občas promícháme a vaříme, dokud omáčka nezhoustne. Kousky upečené ryby upravíme na talíře a přelijeme hotovou omáčkou.


Fotky receptu Kapr se zázvorovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr se zázvorovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !