Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 25.06. 2025
Dnes má svátek Ivan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr v pikantní úpravě

fotka Kapr v pikantní úpravě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kapr v pikantní úpravě:

4 porce kapra  | dle chuti: sůl  | dle chuti: česnek  | dle potřeby: polohrubá mouka  | dle chuti: mletá sladká paprika  | dle chuti: mletá pálivá paprika  | dle potřeby: olej  | 60 g másla  | dle chuti: petrželka

Postup přípravy receptu Kapr v pikantní úpravě:


Porce kapra potřeme po obou stranách česnekem utřeným se solí a obalíme v mouce ochucené paprikou. Opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Hotovou rybu rozdělíme na talíře, z pánve slijeme část oleje, přidáme máslo a podle chuti osolíme. Horkým obsahem pánve přelijeme rybu. Zdobíme petrželkou. Jako příloha je vhodný chléb nebo vařené brambory.



Fotky receptu Kapr v pikantní úpravě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr v pikantní úpravě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles