Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.10. 2025
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kapr ve zlatých šupinách

fotka Kapr ve zlatých šupinách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Kapr ve zlatých šupinách:

600 g porcovaného kapra  | 2 vejce  | 30 g škrobové moučky  | 100 ml mléka  | 50 g hladké mouky  |  sůl  |  drcený kmín  | 250 g kukuřičných lupínků  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Kapr ve zlatých šupinách:

Porce kapra důkladně osolíme a potřeme drceným kmínem. Necháme asi hodinu odležet v lednici. Z vejce, škrobu, mouky a mléka vyšleháme řidší těstíčko. Osolíme ho a také necháme chvíli stát, aby mouka dobře vázala. Pak porce kapra máčíme v těstíčku, necháme ho lehce stéct a vložíme do mísy s lupínky. Opatrně ze všech stran přimáčkneme lupínky a následně dáváme péct do mírně rozpáleného oleje. Lupíky by při vysoké teplotě shořely dříve, než by se usmažil kapr. Smažené porce kapra necháme pak ještě dojít v troubě při 70 °C.


Fotky receptu Kapr ve zlatých šupinách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr ve zlatých šupinách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !