Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 08.11. 2024
Dnes má svátek Bohumír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapsa venkovského faráře

fotka Kapsa venkovského faráře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kapsa venkovského faráře:

4 ks vepřový řízek  |  sůl  |  kousek uheráku  |  pepř  |  kousek tvrdého sýra  |  kapie  |  máslo  |  trochu vývaru  |  worcester

Postup přípravy receptu Kapsa venkovského faráře:

Vepřový řízek naklepeme, mírně opepříme a osolíme, naplníme směsí z uherského salámu, tvrdého sýra a kapie. Můžeme kvůli barvě ještě případně přidat hrášek nebo fazolky. Přeložíme napůl, okraje ve spojení sklepeme, aby se spojily, mírně poprášíme hladkou moukou a po obou stranách opečeme na rozpáleném oleji.
Kapsu vyjmeme, do výpeku přidáme trochu másla, rozředíme vývarem, zastříkneme worcesterem, dosolíme. Podáváme překrojené šikmým řezem napůl, aby pěkně vynikla náplň. Nejlepší přílohou budou brambory v různých úpravách nebo rýže.


Fotky receptu Kapsa venkovského faráře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapsa venkovského faráře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles