Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.07. 2025
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kapustové nebo zelné karbanátky

fotka Kapustové nebo zelné karbanátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Kapustové nebo zelné karbanátky:

1/2 kg kapusty nebo zelí  | 2 ks žemle  | 1 ks cibule  | 1 ks vejce  | 100 g strouhanky  | 2 lžíce mouka  |  tuk  |  mléko

Postup přípravy receptu Kapustové nebo zelné karbanátky:

Zeleninu krátce povaříme a umeleme na strojku. Umeleme cibuli a žemle namočené c mléce. V míse zpracujeme vláčné těsto, které osolíme, okořeníme, přidáme vejce a podle potřeby zahustíme moukou a strouhankou. Tvoříme malé karbanátky a smažíme je na tuku.


Fotky receptu Kapustové nebo zelné karbanátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapustové nebo zelné karbanátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !