1 čokoládový korpus
| 4 kopečky smetanové vanilkové zmrzliny s karamelem
| 4 kopečky čokoládové zmrzliny
| 1 balení karamelové nebo čokoládové polevy
| 125 ml smetany ke šlehání
| mandlové lupínky
Postup přípravy receptu Karamelové pokušení:
Korpus podélně rozřízneme na dvě poloviny. Z každé formičky opatrně vykrojíme tvary podle libosti - kolečka, srdíčka apod. Mandlové lupínky nasucho opražíme v pánvi. Polevu připravíme podle návodu na obalu. Vykrájené kousky korpusu naaranžujeme na talíř a ozdobíme polevou. Nahoru položíme kopečky zmrzliny a dezert dozdobíme kopečkem ušlehané smetany a lupínky pražených mandlí
Fotky receptu Karamelové pokušení:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!